✔ Vers uit onze eigen kwekerij ✔ Planten gratis thuisbezorgd, binnen 2 werkdagen ✔ Klanten geven ons 9+

banner
WE MAKE YOUR green life EASIER

ONZE MISSIE

Onze missie is om mensen met- én zonder groene vingers te laten genieten van groene planten in huis. Door de verzorging van planten te vereenvoudigen zijn wij ervan overtuigd dat iedereen kan genieten van een beetje extra natuur in huis. De planten die wij maken zijn niet alleen mooi groen om te zien van buiten, maar zijn van binnen ook groen door onze duurzame productie. 

Beautanic Lifestyle planten 

Alle Beautanic Lifestyle planten zijn zogeheten Hydro planten. De grote groene kamerplanten worden geproduceerd op vulkaankorrels in een Hydro pot met watermeter & waterreservoir. De Beautanic Lifestyle planten worden verkocht via diverse tuincentra in Nederland & België, maar u kunt ze ook in de online shop bestellen.  

Alle Beautanic Lifestyle planten komen rechtstreeks bij ons uit de kwekerij. Pas nadat jouw plant besteld is gaan wij aan de slag om hem klaar te maken voor verzending. Je plant kan dus binnen 48 uur nadat hij bij ons verpakt is, bij jou thuis staan. Zo garanderen wij verse planten van de hoogst mogelijke kwaliteit. 


Gemak(kelijk)

Makkelijk moet het zijn om je plant in huis te verzorgen! Door de handige watermeter kun je direct zien wanneer je plant water nodig heeft. Met het waterreservoir heeft de plant een water buffer van 2 liter. Hiermee hoef je je plant minder vaak water te geven en kan je zelfs een weekje weg zonder problemen. Voor extra advies ku je altijd contact opnemen met onze plantservice , wij helpen je graag verder! Wat ook heel fijn is aan de Beautanic Lifestyle kamerplant? Je hoeft hem niet om te poten. Hij kan na aankoop direct in een passende sierpot.  

Natuurlijk

De natuur is erg belangrijk voor ons en ook voor de generaties na ons. Bij onze werken we klimaatneutraal. Zo zorgen we doormiddel van aardwarmte dat onze temperatuur in de kas aangenaam blijft voor de planten, hier gebruiken we nagenoeg geen gas voor. Het bestrijden van ziekte en plagen doen we biologisch, door het uitzetten van natuurlijke vijanden. Zo voorkomen we schade aan het milieu. Een groene kamerplant moet immers een gezonde toevoeging zijn aan je leefomgeving. Meer informatie over Beautanic Lifestyle en duurzaamheid? Lees hier de volledige achtergrond. 

Vitaal

Door de teelt op vulkaankorrels komt er meer zuurstof bij de wortels van de plant. De Hydro pot in combinatie met de vulkaankorrels zorgen voor de juiste verhouding zuurstof en water bij de wortels. Dit resulteert in een gezonde en sterke plant. Houd deze plant vitaal door 1x per week Beautanic Superfood te gebruiken. Deze voeding is speciaal ontwikkeld en biedt de juiste balans aan de Beautanic Lifestyle plant die zijn voeding uit het water haalt. 

Stijlvol

Boven alles is het natuurlijk fantastisch om zo’n mooie groene kamerplant in huis te hebben! Maak de styling af door een bijpassende sierpot te kiezen. Kies de juiste plaats voor je plant en begin met genieten!

Een bijzondere geboorteplaats

De planten worden direct vanaf onze kwekerij geleverd. De eerste jaren van hun leven hebben de planten bij onze kwekerij in Ghana doorgebracht. In Ghana werken we dagelijks met een gemotiveerd team van 150 enthousiaste medewerkers. Niet alleen de planten van Beautanic Lifestyle worden hier opgekweekt, ook het overige assortiment wat we verkopen bij MDK Flowers & Greens.