Beautanic Business

Beautanic Lifestyle heeft een exclusief assortiment aan hydroplanten. De planten zijn duurzaam geteeld en groeien op vulkaankorrels. Elke plant is voorzien van een watermeter en waterreservoir. Hierdoor zie je direct wanneer de plant water nodig heeft. Dit maak de verzorging nog eenvoudiger. Kortom de ideale planten voor een kantoor en thuiswerkplek.

Werkwijze

Neem contact op bij interesse en wij zetten de snelle service vervolgens ingang! We komen langs en bekijken de ruimtes waar vergroening nodig is. We geven daarop een advies op maat. De offerte is vrijblijvend en aanpassingen zijn mogelijk.

Interesse?

Neem contact op en plan een vrijblijvend gesprek in.

E business@beautanic.nl
T 0174 52 69 79

Of stuur een bericht via onderstaand contactenformulier.

Creëer gezonde groene (thuis)werkplekken
Groene kamerplanten hebben vele voordelen voor een gezond werkklimaat.  Ze verhogen de productiviteit en de creativiteit. De uitzicht op een groene omgeving versterkt de concentratie en verhoogd de aandacht bij een vermoeide taak. Een investering die zich snel terugbetaald. 

Onderzoek toont aan dat groene planten stress verlagen en het je gemoedstoestand verbeterd. Planten in een omgeving verlagen zelfs met 30% de kans op een verkoudheid. De meeste kamerplanten zijn sterk luchtzuiverend en zorgen dat vuile stofdeeltjes om worden gezet naar schone lucht.

Bijpassende sierpotten
Wij zorgen niet alleen voor het gemak van groene kamerplanten, maar ook voor bijpassende sierpotten. Alle hydroplanten staan in een speciale hydropot die waterdicht zijn. Verpotten is nooit meer nodig,doordat hydroplanten waterwortels hebben en de vulkaankorrels lang bruikbaar zijn. Zo kun je de plant direct plaatsen in een bijpassende sierpot en genieten van het groen op kantoor. 

Contactenformulier