Ghana

Alle Beautanic Lifestyle worden geleverd vanuit onze kwekerij in Honselersdijk maar de oorsprong van deze planten ligt bij ons productiebedrijf MDK Ghana Flowers & Greens Ltd. Gelegen in het Zuiden van Ghana. Het land heeft een ideaal klimaat om kamerplanten te laten groeien. Het bedrijf heeft een oppervlakte van 25 hectare met ruimte voor toekomstige uitbreiding. Hier ligt de basis van de productie van onze grote, groene kamerplanten Beautanic Lifestyle. Naast het kamerplantenconcept groeien hier ook de kleine groene kamerplanten (LovinGreen), tropische snijbladeren & tropische snijbloemen (MDK Flowers & Greens).

Ghaneese vrouw tussen Beautanic Lifestyle planten.
Werkende Ghanese vrouw bij de MDK kwekerij in Ghana.
Ghanese man planten aan het besproeien met water.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en het welzijn van onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij onder andere voor warme maaltijden en worden ziektekosten vergoed. Om makkelijk en veilig naar werk en thuis te komen, wordt het vervoer van onze medewerkers van en naar de kwekerij dagelijks verzorgd. 

 Onze medewerkers zijn allemaal in vaste dienst bij MDK Ghana. We houden ons aan een strikte minimum leeftijd voor het verrichten van arbeid en het krijgen van een arbeidscontract. Al onze werknemers zijn daarom 18+. Bij ons werken relatief veel dames, zij zorgen primair voor het gezin in Afrika. Naast het salaris wordt er gezorgd voor de opbouw van het pensioen van de medewerkers. Wij bieden ook cursussen aan om zichzelf verder te ontwikkelen en te bouwen aan een stabiele toekomst. Zo hopen wij met ons bedrijf een bijdrage te leveren aan het welzijn en de Ghanese economie.  

 • Ghanese man als chauffeur voor de planten.

  Bismark

 • Ghanese vrouw werkend bij de MDK kwekerij in Ghana.

  Janet

 • Ghanese man werkend bij de MDK kwekerij in Ghana.

  Kwenor

 • Ghanese man als leidinggevende bij de MDK kwekerij in Ghana.

  Justice

 • Ghanese vrouw werkend bij de MDK kwekerij in Ghana.

  Mary

 • Ghanese man werkend bij de MDK kwekerij in Ghana.

  Prince

 • Ghanese vrouw als leidinggevende bij de MDK kwekerij in Ghana.

  Doris

 • Ghanese vrouw werkend bij de MDK kwekerij in Ghana.

  Happy

1 van 8