Bezorging & Afhalen

Nadat je bestelling is afgrond gaan wij aan de slag om alles verzendklaar te maken. 

Direct vanuit onze eigen kwekerij

Alle Beautanic Lifestyle planten komen direct bij ons uit de kwekerij. Pas nadat jouw plant besteld is gaan wij aan de slag om hem klaar te maken voor verzending. Je plant kan dus binnen 2-3 werkdagen nadat hij bij ons verpakt is, bij jou thuis staan. Zo garanderen wij verse planten van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Verpakking

Om alles netjes bij jou thuis te krijgen doen we het volgende; De planten worden ter bescherming van het blad en de vulkaankorrels verpakt in gerecycled plastic. Vervolgens gaat de plant in een speciaal ontworpen doos, waar deze veilig in vervoerd kan worden. Wanneer je naast de plant ook een passende sierpot besteld, zal deze in een aparte verpakking worden toegestuurd. Bij ontvangst kunt u de plant in z'n geheel (met pot en al) overzetten in de sierpot. Dit is wel zo makkelijk. 

Verzending & Afhalen

Planten worden verzonden binnen Nederland, België & Duitsland. De hardware producten worden ook elders in Europa bezorgd. De verzending van je plant wordt uitgevoerd door Post.NL. Wanneer we je plant hebben aangeboden bij PostNL ontvang je automatisch een track & trace code. Hiermee kunt je jouw bestelling traceren en klaar staan voor ontvangst. 

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij onze kwekerij. Dit kun je als optie selecteren bij het bestellen. Je ontvangt dan een e-mail met afhaalbericht voor deze bestelling. 

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan tijdens de verzending van je bestelling, twijfel niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Dan zorgen wij voor een gepaste oplossing.

Bekijk al onze planten